Kristen Stewart & Robert Pattinson

Bloguma google aramasıyla gelenlerin çoğunun bu ikiliye olan merakından geldiğini farkettim geçen gün, halbuki bu konuda yalnızca iki yazım var.

Biraz önce de OK! magazinde bu bayan kısmını pek sevmediğim çiftle ilgili bir haber okuyunca, ve Vanity Fair'da bu güzel fotoları görünce paylaşmam gerektiğini düşündüm.


Habere gelirsek, şöyleşmiş ki, bu twilight çiftimiz gerçekte de çiftmiş, hatta baya ciddilermiş, öyle ki sette birbirlerini ararken karımı/kocamı gördünüz mü diye soruyorlarmış set çalışanlarına, OK! magazinin yalancısıyım, onlarda bir köstebeğin yalancısı:)


Neyse, çiftimiz otellerinde geceleri Robert'ın süitinde geçiriyorlarmış. Bütün tartışmalar bir yana, birlikteliklerini açıklamamalarının sebebi eğer birliktelikleri açıklanırsa NewMoon filminde Bellanın Jacobla yakınlaşmasının seyirciye gerçekçi görünmeyecek oluşuymuş. Yani eğer dedikodular gerçekse NewMoon'un vizyona çıkışının ardından gerçek ne ortaya çıkacak..

1 yorum:



éLLa Çiça dedi ki...

hmmm enteresan bilmiyordum bunu.. twilight kitabinin ucuncu serisini okumaktayim ve su siralar bi hayli ilgileniyorum bu ciftle. ama burdaki resimlerde daha bi olgun cikmislar, filmde cocuksulardi.

Yorum Gönder