Etsy Giveaways


Etsy kullanıcıları tarafından düzenlenen çok çok güzel bir kaç giveawayden bahsetmek istiyorum. Katılması ayrı heyecanla beklemesi ayrı zevkli olan bu giveawaylerden birbirinden güzel el emeği göz nuru hediyeler kazanabilirsiniz. Hepsi için link vereceğim, katılım adımları çok basit ancak ingilizce için yardıma ihtiyaç duyanlara-mail yoluyla(findikim@gmail.com) bana dileklerini iletirlerse-yardımcı olabilirim.

Şimdi başlayalım bakalım listelemeye:

1-)Giveaway, a print of your choice from Geek Details, 3 winners!


Amanda'nın etsy dükkanı geekdetails düzenliyor bu giveawayi. Giveawaye katılmak için buraya, Amanda'nın etsy dükkanına göz atmak için buraya tıklayınız.



2-) Bugaboo Jewelery Giveaway

Kolye anneler için tasarlanmış çocuklarının isimlerini yazdırmak için ancak isterseniz sizin için önemli olan kişilerin adını, sevgilinizin ve sizin adınızı, yada beğendiğiniz bir sözü yazdırabiliyorsunuz. En fazla 4 isim yazdırılabiliyorsunuz.
Giveawaye katılmak ve bu güzel kolyeyi kazanmak için buraya, bugaboo jewelery'nin etsy dükkanına ulaşmak için buraya tıklayınız.


3-) StrandsofLight giveaway


Bu şirin küpeye talip olmak, giveawaye katılmak için buraya, StrandsofLight'ın etsy dükkanına göz atmak için buraya tıklayınız.


4-) SimaG Jewelry--Every disc got a story necklace giveaway


Üzerine adınızı yada sevdiğinizin adını yazdırabileceğiniz bu kolyelerden kazanabilmek için buraya, SimaG Jewelry'nin etsy dükkanını gezmek için buraya tıklayınız.

5-) NeaWear Giveaway


Bu güzel el yapımı asimetrik küpeleri kazanmak için buraya, NeaWear'ın etsy dükkanını gezinmek için buraya tıklayınız.


6-) The Jewelry Bailout Giveaway


Bu şirin rengarenk kolyenin hediye edildiği giveawaye katılmak için buraya, The Jewelry Bailout'un etsy dükkanına ulaşmak için buraya tıklayınız.

1st blog award

Sevgili şekerbulutu ve roxelanne bana bu ödülü layık görmüşler, kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca şekerbulutu'ndan bu kadar geç yazdığım için özür diliyorum.

Bu ödülü verdiğim bloglar ise:
...bidost...
Roxelanne's
_İRM_
AKLIM FİKRİM TASARIM...
Amethyst
Call of Fashion
mod'a göre takıl

Şimdiye kadar ödül almamış bloglar arasından seçmeye çalıştım ödül vereceklerimi. Kendim hakkında 7 ilginç şey yazmam lazımmış, sanırım şimdilik bunu ertelemeliyim. Daha sonra bu postu editleyerek yazacağım, söz:)

e.l.f free shipping

e.l.f sipraişlerinizde UK saatiyle cuma geceyarısına kadar 10 poundun üstüne siparişlerde kargo ücretsiz. Kargonuzu ücretsiz yapabilmek için FANK13EU kuponunu kulanmanız gerekiyor.
Elinizi çabuk tutunn:)

Hersheyler'den hediyeler

Sevgili İnci blogunda bir giveaway düzenliyor. Yukarıdaki şirin çiçek benim hediyeler arasından en beğendiğim:) Katılmak ve yukarıdaki güzelim çiçeğe, güzelmi güzel bir çantaya ve ya bir küpeye talip olmak çok kolay:)
Katılmak isteyenler buradan buyursun: www.hersheyler.com
31 Ağustos, 24.00 te katılım sona eriyor, elinizi çabuk tutun:)

Ne bu şimdi??

Google Analytics raporunu incelerken "siskopatatesgitti.blogspot.com/referral" ı görünce kimmiş bu diye merak ettim, çünkü diğer hepsi tanıdık insanlar. Bu bloga -ki blog demeye bin şahit lazım- girdiğimde de çok şaşırdım çünkü ocak 2009 dan beri bloggerda olmasına rağmen hiç kayıdı yok ama tam 75 kişiye refer etmiş:)
Belki de sadece izlemek için kullanıyordur bu blogu ama bana garip geldi, paylaşmak istedim:)

para, para, para

Bana şöyle hemencecik 10bin lira kazanabileceğim bir yol önerebilecek olan varmıdır acaba aranızda??
Çok değil istediğim, 98 model bir Ford KA:) İşte şu bebiş: tık tık

Hatta 10bin de değil, 8750 imiş. Pazarlık payı da var, 8bine kapatırız:)
Param olsa dakka durmayıp alıcam şirini:)

Aslında aileme diyorum. Önce araba araba diye başlarının etini yiyorum, sonra da ee bana 20.doğumgünümde ne alacaksınız, bakın 20 yani, 2 ile başlayan yaşlara geçiyorum, ona göre bişey alın diyorum, bu iki konu arasında bir bağlantı kursunlar diye bekliyorum. Pek sanmıyorum ama hadi inşallah:) Amethyst'ime söylediğimde çok beklersin dedi bakalım siz ne diyeceksiniz??

İzmirli bayanlara...

Bu koca İzmirdeki hem yakışıklı hem okumuş erkekler nerede acaba diye düşünenlerden misiniz??
(sevgilinin anlayışına sığınarak, topluma hizmet için yazıyorummm:))
Cevap az sonra!! (Fındıkfaresi'yle İZDİVAÇ ta :p)



Evet hanımlar, bu satırı okuyor oluşunuzdan anladığım üzere, yukarıdaki soruya evet diyorsunuz. Öyleyse ben de bekletmeden adresi veriyim:)

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastahanesi:)
Evet, hepsi ama hepsi orada, asistanlık numarası yaparak saklanmaktalar, birinci gözden gördüm, aktarıyorum:)

Yok böyle bişey yani hepsi ama hepsi özenile bezenile yaratılmış. Sevgili olmasa hayatımda volta atarım ben orda sabah akşam, takar koluma çıkarım en sonunda birini:)

Şaka bir yana, belirtiyim dedim, benden söylemesi...

P.S: Ahanda yukarıdaki resimdeki gibi mavi mavi formalar içindeler. (Bulmak kolay olsun di mi?)

papa, paparazzi

Jeremy Scott Fall/Winter '09

Dolce&Gabbana Spring/Summer '07


Son zamanlarda en zevk alarak izlediğim klip Lady Gaga, Paparazzi. Özellikle hemen alttaki sarı kostümüne, ufacık siyah rujuna ve de gözlüklerine bayılıyorum. En sevdiğim sahnesi ise erkek arkadaşının bardak elinden düştüğünde, ayakkabıları görünüyor. İşte onlara bittim:) Ama fotosunu bulamadım, klibi izleyenler hatırlamıştır:)
Klipte kullandığı kostümler tam anlamıyla haute couture, ve Lady Gaga bence bunu çok güzel taşıyor. Sarı kostümün belindeki korse ile nasıl bambaşka olduğu ise takdire şayan:)

"Hello, I just killed my boyfriend"


check this out girls:)


La Senza kataloğu görülmeye değer:)

Bakmak isteyenler aşağıdaki linke:

http://www.lasenza.com.tr/2009Katalog/

19.08.09

çok çok çok çok mutluyum:)
biriciğimi gördüm aylar sonra, hafızamdaki görüntüsünü tazeledi:)
birdahaki görüşme 23 eylül, ankara:)
çok çok çok çok mutluyum:)

Pete Yorn-Scarlett Johansson-RELATOR

Ben sevdim bilmem siz ne dersiniz:)

manyak kız

Üst katımızdaki manyak kıza sesleniyorum: Kes artık şu müziği, gına geldiiii!!!!!!!

Ay delirmek üzereyim! Kızın yarın düğünü var ama tam bir aydır prova yapıyor. İstikrarlı bir tarzı olsa neyse dicem ama bi yüksek yüksek tepelere, bi disco disco partizani, bi nikahına beni çağır sevgilim, sonra iç iç kudur!!! Nişanlısı da gelmiş bugün beraber prova yapıyorlar. Allahım elalem deliye, biz akıllıya hasret. Evlense gitse de kurtulsak artık >:(

modcloth.com-dresses

Dünkü ayakkabı yazısında bahsettiğim üzere, bugün de elbiseleri paylaşıyorum, modcloth.com dan sevdiklerim:World Beat Dress ($49.99)
Vienna Secession Dress ($99.99)
Tiny Dancer's Dress ($64.99)
The Thimble-lina Dress ($69.99)
The Places You'll Go Dress ($59.99)
The Maraschino Dress ($47.99)
Red Letter Days, Name It And Win It, Day One ($89.99)
Pralines And Creme Dress ($129.99)
Pompidou Dress ($47.99)
Piazza Dress ($52.99)
Midnight Majorca Dress ($69.99)
Lookout, Cookout Dress ($57.99)
Empress Hotel Dress ($59.99)
Cloud Nine Dress ($74.99)

Elbiseler kadar adlandırılmalarıda güzel bence:) Bir dikiş makinem olsa, bir dikiş dikmeyi öğretenim, oturur yaparım valla hepsini. Siz marifetli bayanlar, bence zaman kaybetmeden başlayın:)

modcloth.com-shoes

modcloth.com ile ilgili hazırlanmayı bekleyen bir de elbise yazım var ama artık yarını beklemek zorunda.. Şimdilik ayakkabılara bakalım:

The Liz Heels ($39.99)

Sanibel Island Sandalias ($34.99)
Miami-date Wedges ($79.99)

Carriage Ride Wedges ($64.99)


Dördü de arzu nesnesidir. Seve seve alınır giyilir:)

teen choice awards-boys


Baktım heryerde bayanlar zaten giyimleriyle yer almışlar ama erkeklerden bahsedilmemiş bile. O zaman beyleri ben ağırlayayım dedim:)
Sevgililer örnek alsın:)

GAP



Gap'in bir çok seri üretim markanın örnek alması gereken bir uygulaması var. Minyon tipli ve uzun insanlara normalden farklı koleksiyonlar hazırlıyor. Farklar ise şunlar: Omuz genişlikleri, kol oyuklarının genişliği, bel girintisinin yeri, bluz uzunluğu...
Gap'i kutlamak lazım bu hareketinden dolayı çünkü aşırı minyon insanların annelerinin kıyafetlerini giymiş çocuklar gibi durmaları onlar için hiç hoş bir durum değildir eminim ki. Böylece bütçesi uygun olanlara hoş bir seçenek sunuluyor.

kristen stewart(bizim bella yaw:))


Twilight'ın başrol oyuncuları Kristen Stewart(bella) ve Robert Pattinson(edward) beraber öğle yemeğine çıkmışlar ancak benim bu haberde asıl ilgimi çeken ilk fotodaki camel paketi ve sonrakinden anlaşıldığı üzere bu paketin Kristen Stewart'a ait oluşu oldu. İlk fotodaki izmarit çokluğuna bakacak olursak Kristen baya bir tiryaki, ya da masadaki 4 kişi de 1 paketten otlanıyor:) (Daha yakından bakmak için fotolara tıklayın:))
Bu arada Kristen'ın yüzükleri çook hoşuma gitti, alıp alıp bir sürü takmak lazım:)

Bunca zamandır uzak kaldım blogcuğumdan. Açıkçası bilinçli olarak yaptığım birşey değildi ama böyle bir araya ihtiyacım varmış:)
Evdeki wirelessın sorunu ancak biraz önce çözülebildi tarafımdan. Ben de aldım bilgisayarımı geçtim başına ve uzun zamandan sonraki ilk yazımı yazıyorum..
Buradan uzak olan zamanımı nasıl geçirdiğime gelirsek; Öncelikle Ankara'da Gölbaşında bir şirkette staj yaptım. Bütün günüm orada geçiyordu. Akşamlarımı ve haftasonlarımı genelde yalnız başıma ya da Amethyst le geçirdim. Sonra İzmire geldim ve bir gün bile evde kalamadan yazlığa kaçtık. Ve işte anca dün gece İzmir'e geldik. Öyle işte benden şimdilik havadisler bu kadar. Yokluğumda merak eden olduysa diye yazdım bütün bunları. Artık normal seyrine döndüreceğim blogumu eğer bir aksilik olmazsa. Görüşmek üzere:)