Etsy Giveaways


Etsy kullanıcıları tarafından düzenlenen çok çok güzel bir kaç giveawayden bahsetmek istiyorum. Katılması ayrı heyecanla beklemesi ayrı zevkli olan bu giveawaylerden birbirinden güzel el emeği göz nuru hediyeler kazanabilirsiniz. Hepsi için link vereceğim, katılım adımları çok basit ancak ingilizce için yardıma ihtiyaç duyanlara-mail yoluyla(findikim@gmail.com) bana dileklerini iletirlerse-yardımcı olabilirim.

Şimdi başlayalım bakalım listelemeye:

1-)Giveaway, a print of your choice from Geek Details, 3 winners!


Amanda'nın etsy dükkanı geekdetails düzenliyor bu giveawayi. Giveawaye katılmak için buraya, Amanda'nın etsy dükkanına göz atmak için buraya tıklayınız.



2-) Bugaboo Jewelery Giveaway

Kolye anneler için tasarlanmış çocuklarının isimlerini yazdırmak için ancak isterseniz sizin için önemli olan kişilerin adını, sevgilinizin ve sizin adınızı, yada beğendiğiniz bir sözü yazdırabiliyorsunuz. En fazla 4 isim yazdırılabiliyorsunuz.
Giveawaye katılmak ve bu güzel kolyeyi kazanmak için buraya, bugaboo jewelery'nin etsy dükkanına ulaşmak için buraya tıklayınız.


3-) StrandsofLight giveaway


Bu şirin küpeye talip olmak, giveawaye katılmak için buraya, StrandsofLight'ın etsy dükkanına göz atmak için buraya tıklayınız.


4-) SimaG Jewelry--Every disc got a story necklace giveaway


Üzerine adınızı yada sevdiğinizin adını yazdırabileceğiniz bu kolyelerden kazanabilmek için buraya, SimaG Jewelry'nin etsy dükkanını gezmek için buraya tıklayınız.

5-) NeaWear Giveaway


Bu güzel el yapımı asimetrik küpeleri kazanmak için buraya, NeaWear'ın etsy dükkanını gezinmek için buraya tıklayınız.


6-) The Jewelry Bailout Giveaway


Bu şirin rengarenk kolyenin hediye edildiği giveawaye katılmak için buraya, The Jewelry Bailout'un etsy dükkanına ulaşmak için buraya tıklayınız.

1 yorum:



Dionne dedi ki...

Congratulations! You won the Tialys Giveaway on my blog! Can you please email me your mailing address? My email is spotty_zebra@hotmail.com .

Thanks!

Yorum Gönder