kristen stewart(bizim bella yaw:))


Twilight'ın başrol oyuncuları Kristen Stewart(bella) ve Robert Pattinson(edward) beraber öğle yemeğine çıkmışlar ancak benim bu haberde asıl ilgimi çeken ilk fotodaki camel paketi ve sonrakinden anlaşıldığı üzere bu paketin Kristen Stewart'a ait oluşu oldu. İlk fotodaki izmarit çokluğuna bakacak olursak Kristen baya bir tiryaki, ya da masadaki 4 kişi de 1 paketten otlanıyor:) (Daha yakından bakmak için fotolara tıklayın:))
Bu arada Kristen'ın yüzükleri çook hoşuma gitti, alıp alıp bir sürü takmak lazım:)

4 yorum:



caramel macchiato dedi ki...

yok be 4 kısı aynı sıgaradan ıcmıs... cunku ızmarıtlerın açıları kısılerin oturdukları yeriere uyuyor.... tıryakı nerden bellı edıyor kendını :))

fındıkfaresi dedi ki...

Süpersin caramel ne diyim:) Ona hiç dikkat etmemişim:) İyide hepsi camel mı içer, öyle olsa bile kendilerine neden paket almazlar?? Komik geldi:)

caramel macchiato dedi ki...

eheuheuheue :) devam edıyorum.. bızım gıbı tıryakıler (kii bu çok kötu bıseydır!siz içmeyin, ben de bırakıcam) sıgara olmayınca her turlusunu ıcerız. hele sohbet guzelse ve ayrılıp bakkala gıtmek ıstemıyorsak boyle otlakcılık durumları soz konusu olabılır :)) misal: abi sen alma yenı paket, ugrasma sımdı, bende var, burdan ıcerız, no problem.. gibi :))

fındıkfaresi dedi ki...

Bek komikler öyle bile olsa. Anlıyorum canım, haklısın:)

Yorum Gönder