Çok sevgili arkadaşım D. ile oje hazinemizi birleştirdik ve yukarıdaki görüntüyü elde ettik:) Numaralandırdıklarım benimkiler, foto sayesinde ne kadar az ojem olduğunu farkettim..
1.Alix Avien 170: Kendisini kahverengi diye aldığım halde o ısrarla ben siyahım diyor. Zaten yazın sandaletlerimi giyerken ayaklarıma sürdüğümden çok da sorun olmuyor bu durum.
2.Flormar Ultra Lasting 14: Bu oje hayatımın ojesidir desem yalan söylemiş olmam. O kadar tatlı mat bir pembe ki, sürmelere doyamıyorum. Herkese tavsiyemdir.
3.Rimmel Lasting Finish 064: D. ile ve sevgililerle son watsons ziyaretimizden ikimizde aynı ojeyle ayrıldık ve ikimizde bunu çok sevdik. Bu da hoş bir pembe, tam yazlık.
4.Flormar Ultra Lasting 03: İçinde ufak tefek simler vardır pek bir iddasızdır bu ojemiz. Ancak düzgün olmayan tırnakları bile nemli ve hoş hale getirir bir anda.
5.Flormar Ultra Lasting 17: Mor oje arayanlar başka adrese gitmesinler, mat ve tok bir mor.
6.Golden Rose Quick Dry: 1 kat koruyucu, 2 kat oje sürdüğünüz tırnaklarınızın kurumasını beklemekten sıkıldıysanız çok fazla etkili olmayan ama yine de iyi kurutan bu son katı denemelisiniz.
7.Golden Rose Paris 79: En çok kullandığım renklerden biri ancak rengini tam olarak anlatacak kelimeleri bulamıyorum. Kırmızı ile pembe arası bir ton.
8.Golden Rose Paris 65: Yıllardır bendedir ancak bir iki kezden fazla kullanmışlığım yoktur. Simli bordo demek yeter tanımlamak için.
9.Flormar Ultra Lasting 07: Tam bir kiremit kırmızısı. Severek kullandıklarımdan biri.
10.Flormar True Color 22: Kan kırmızı bir oje ancak çok çabuk kurudu, şu anda kullanamıyorum.
11.Avon Nailwear Pro Coral Reef: Avon bu ojelerini ilk çıkardığında D. ile birlikte üç renk sipariş verdik ancak üçü de birbirinden rezil. Renkler güzel aslında ancak bir kez bile süremedik ojeleri, çünkü sürmek mümkün değil. Çöpe atılmış paralar olarak duruyorlar gözümüzün önünde.

Benden bu kadar, diğer ojeler için D.nin blogunu buradan ziyaret edebilirsiniz. Sanırım hepsini elinde göstericekmiş ilerleyen günlerde, bakalım sabırla bekliyoruz.

0 yorum:



Yorum Gönder