e.l.f siparişi:)

[flaşsız]

[flaşlı]
Çooook uzun zamandır (yada belki de bize çok uzun geldi:)) bklediğimiz e.l.f siparişlerimiz bu gece saat 10 sularında elimize ulaşmış bulunmaktadır. Bu güzel haberi ben, sevgiliyle tunalı kahvehanede kahve içerkene beni arayan D.den aldım ve sevinçten havalara uçtum:) Hemmencecik yorumlara geçebiliriz sanırım, sakıncası yoksa tabii:)
Şimdii, candyshop cherry bomb-a tam anlamıyla bayıldım, fotosunu çeker çekmez sürüp ve o zamandan beri yalayıp yutmamak için kendimi zor tutuyorum. Tadına ve kokusuna dayanabilen beri gelsin..
All over cover stick light-ı da sevdim. Ama lighta göre biraz koyu geldi bana. Gerçi benim tenim kaldırır öyle süt gibi bembeyaz olmadığımdan:) Göz altlarıma uygulamak için aldım kendisini, zaten anca o kadarlıkmış. Kutusunun öyle büyük göründüğüne bakmayın serçe parmağınızın bir boğumu kadar yoktur, ama bana yeter mi yeter, sevdim mi hemde çook:)
Brightening eye colour in blue moon: Farlar hakkında diğerleri kadar sevimli yorumlar yapamayağım ne yazıkki çünkü çok ama çok uçucular. Zaten cildime yapışmıyorlar, toz toz fırça nereye onlar oraya dolanıp duruyorlar. Bu sebeple fazla sevmedim kendilerini ama renkleri muhteşem herşeye rağmen:)
Natural radience blusher in shy: Rengine bayıldım allığımın ama boyutuna değil. O kadar küçük ki all over face brush la karşılaştığında şaşkınlıklar geçirdi sevgili allığım. Ama ben onu yine de çook sevdim:)
Eye shadow brush ise sevilmeyecek gibi değil, yumuşacık çünkü. Far mı sürüyor okşuyor mu belli değil:)
Brightening eye liner in coffee: Kalem ne çok yumuşak ne de çok sert, tam kıvamında. Yanındaki kalem tıraş ise beni çok sevindiren başka bir yönü oldu kalemciğimin. Çok güzel bir kahvesi var, ve benim de kahve kaleme ihtiyacım vardı. Kendisiyle çok iyi anlaşacağımıza eminim:)

Benden bu kadar, D.ciğime doğumgünü hediyesi olarak aldıklarıma ise onun blogundan bakabilirsiniz. Bakmak isteyenler burdan buyursun.
Ayrıca son bir not e.l.f yetkililerine dargınım çünkü bize hediye yollamadılar, halbuki ilk siparişimizdi:( Neyse siparişimin gelişinin sevincini bozamaz hiçbirşey.

Ben de sipariş vericem diyenler ise buradan e.l.f in sitesine:) Mayıs ayı içerisinde GİMMAY5 koduyla £20 üzeri alışverişlerinizde £5 indirim kazanıyorsunuz. Tabi £20 luk tutar shipping hariç olmalı.

urban outfitters kıyafet dosyası


Bu seferki analizimiz Urban Outfitters sitesinden seçtiklerim olacak. İlk olarak bu şirin mi şirin çiçekli romantik elbise.. Duruşunun asilliğine ve de belindeki çiçeklere bayıldım. Fiyatı cep yakıyor ama olsun bakması ve de beğenmesi bedava değil mi? Bu şirin elbise tamıtamına 550 pound!


Bu bembeyaz elbise de en çok hoşuma gidenlerden biri oldu. Yakasındaki danteller dışında pek bir özelliği olmasa da çok sade bir güzelliği var bu elbisenin. Fiyatı ise £145


Çok basit, hatta aramızda ki pek becerikli arkadaşların kolayca yapabileceği bir model bu. Ama duruşunun güzelliği kelimelerle anlatılmaz:) Rengine de ayrıca bayıldım. Fiyatı ise £24.99.
Gündelik olarak kullanılabilecek bu elbisenin beğendiğim tek yönü sırtındaki fiyonku:) Bu sırtta fiyonk modeli de iyice moda oldu sanırım, nereye göz atsam bunu görüyorum. Fiyatı £58.

Bu model tam benlik, günlük giyimimde çok rahat kullanabileceğim bir model. Bu sebeple seçildi zaten:) Fiyatı £19.

Kullanım açısından çok kısa olsa da bu elbiseyi çok beğendim. Renkleri ve de belindeki lastik çok hoşuma gitti. Cepleri olmasa belki daha hoş olurmuş diye düşünmeden edemedim:) Fiyatı £38.

Bu elbise de çok hoşuma gitti. Opak çorapla çok hoş olmamış mı? Kullanımı çok rahat olur, tabi ki içine siyah bir body ile:) Fiyatı £58.
Bu eteğin rengi beni benden aldı:) Biraz daha uzunu çok çok kolayca yapılır eminim ki, tabi söküğünü bile dikemeyen benim tarafımdan değil:) Fiyatı £35.
Bu sweatse tam bir giy çık:) Yakasındaki örgü günü kurtaracak süper bir detay:) Fiyatı £48.

Tayt yardımıyla giyilebilecek bu model ise kollarındaki ufacık dantelleriyle kalbimi çalmış bulunmakta. Fiyatı £38.

Siyah dümdüz bir üstle çok rahatça kombinlenmiş bu güzelim eteği paylamazsam edemezdim. 2 tane bel üstü eteğim var geçen yaz aldığım ama henüz hiç giyemedim. Biraz alışmam lazım sanırım önce. Bu eteğin fiyatı ise £45.

Yine yeni yeniden sırta fiyonk:) Bu tunik tayttansa pantolonla daha hoş olur gibime geliyor. Fiyatı ise £19.90.

Bu da tam benlik:) En çok kullandığım tarzdaki bu t-shirt ise £32.

Böyle lastik detaylı tül elbiselere bayılırım:) Kızın üstünde de çok hoş durmamış mı? Fiyatı £24.99.

Kot üstüne muhteşem duracak bir model. Olsa da giysem şeklinde:) Bu arada kolyesine bayıldım kızın:) Üstün fiyatı £38.


Muhteşemden başka kelime bulamıyorum desem yeridir:) Fiyatı £30.



Arkasını atlet modeli yapmasalarmış daha güzel olurmuş diye düşünmekten kendimi alamasam da arkasındaki işleme detaylarını da çok sevdim. Rengi ayrı güzel, yakası ayrı güzel, fiyatı ise £17.99:)

Benim urbanoutfittersdan beğendiklerim bu kadar. Fiyatlar genellikle çok uçuk olsa da dediğim gibi bakması ve de beğenmesi bedava:)
Siz de bende bir göz atayım diyorsanız burdan sitesine buyurun:)

Bu aralar blogumla fazla ilgilenemiyorum kusura bakmayın, yaklaşan finallerimin stresi var üzerimde:( Ama hepinizi takip ediyorum. Kısa bir süre sonra görüşmek üzere:) Umarım kıyafetleri beğenmişsinizdir. Kenidinize iyi bakın:)

drew barymore'un pantolonu


Drew barrymore'un levi's marka pantolonu çok garip geldi ilk görüşte gözüme ama postu hazırlayana kadar gözüm alışmış, şimdi çok güzel olduklarını düşünüyorum:) Özellikle de kırmızı conversele çok uyumlu olmuş.
Bu arada gözümden kaçmadı değil, Drew'in köpücüğü de pek tatlıymış:)

jessica alba

Jessica Alba'yı çok seviyorum, çok tatlı bir ifadesi var ve gerçekten ne giyse yakıştırıyor kendisine. Özellikle bu elbisesini çok beğendim, rengi sadeliği ve omuzların detaylar çok hoşuma gitti. Biraz beli boşta kalmış gibi geldi sadece, bunun dışında muhteşem bir elbise ve Jessicaya çok yakışmış. Ama o ayakkabılar ne öyle be güzel kızım:P Parmakların pörtlemiş birincisi, ikincisi ise o kadar paranız pulunuz var gidip böyle pazar malı gibi ayakkabılar alıyorsunuz. Neyse canım ben de kıskanmış gibi konuşup durdum aslında çok severim.. Ay sırf laf kalabalığı yaptım, burda kessem iyi olucak yoksa daha da saçmalamaya başlayacağım. Mazur görün:)

fındık's imaginary wardrobe

Bakalım bugün neler seçeceğiz hayali gardrobumuzdan:)
Bugün yine kot giyiyoruz altımıza, spor olucak çünkü biraz bugünün kıyafetleri:)
Üstüne:
bu güzel mesajı içeren şirin t-shirt ü giyiyoruz,
şimdi altına da ayakkabı seçmesi kaldı:
e bu babetleri de geçirdikmi ayağımıza, tamamdır bugün. Pembiş pembiş gezinmek kaldı ortalıkta:)

Üst: Forever21 $11.80, babet: Shoetek 44tl

Maydanoz'a teşekkürler:)


Maydanoz'a blogunda bana yer verdiği için çok teşekkür ederim:)

shoetek ayakkabı dosyası

Bu seferde shoetekin modelleri arasından seçtiklerimi paylaşıyorum sizlerle:





Bu modeli ilk kez lacheen'de gördüm ve çok beğendim. Özellikle de en baştaki rengi favorim. Sanırım bu model ünlü bir markanın modelinin taklidiymiş. Ayakta çok çok güzel durduğu tartışılmaz bir gerçek:)


Bu babetlere bayıldım. Zaten böyle bir kaç renk deriden oluşan çanta, ayakkabı bulmayagöriyim hemen bayılırım:) En sondaki en güzeli bence..


Sezonun modası olan püskülleri ve de ufacık bir fiyonku bünyesinde barındıran ve de ayrıca süper renkleri olan babetler bunlar:) Hepsini alıp renkli renkli giymek lazım ama bütçe meselesi:(




Bu modelin her rengi birbirinden güzel:) Ve de benden size çook gizli bir haber, bu ayakkabı çook ünlü, çünkü GossipGirl'de görüldü:) Hatta tarafımdan ahanda böyle belgelendi:
Sahne 2. sezon 24. bölümden dakika 16.51:) Lily'nin gençlik hallerini izliyoruz, ve ayağında bizim shoetek ayakkabılar:P



Bu modelin de en çok pembe ve siyahını sevdim. Siyah rugan olduğu için çok şık duruyor bence. Pembeye zaten bir sebep bulmak gereksiz, pembe işte:)

Bu ayakkalarında en çok önündeki fırfırlı ayrıntıyı sevdim, iki rengi de çok güzel. Sanırım bir de mavisi vardı ancak onu çok sevmedim:)

Bunlar benim seçtiklerimdi, ama çok çok modeller var shoetekte. Sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Online satışta yapıyorlar:)

Bu arada en önemli bilgiyi paylaşmayı unuttum, bu ayakkabıların herbiri 44tl. Yani tek fiyat. E o zaman ne duruyoruz, siteye tıklıyoruz:

shoetekfiyat.com