outletim.com

Sabahın köründe çok önemli bir sınavım vardı. Pek iyi geçmedi ama en azından bitti artık ve ben rahatım. Uyumaya ihtiyacım var ama odama çıkamıyorum çünkü ilaçlama yüzünden bizi kovaladılar yurttan:)
Bu arada ben de uzun zamandır zaman darlığı sebebiyle inceleyemediğim outletim.com u inceleme fırsatı buldum. Doğrusunu söylemek gerekirse sitedeki kıyafetler arasında buna bayıldım, almalıyım dediğim az oldu. Genel olarak bospada, hatay pazarında, çiğli organizede hatta ve hatta özkanlar pazarında bile çok daha ucuza bulunabilicek parçalar var sitede. Ama yine de çok sevmediklerim olmadı değil. Mesela:


Kabul ediyorum gayet basit bir elbise hatta organizede 15 TLye çok benzerinin lacivertini almaya niyetlenmiş sonradan vazgeçmiştim. Ama bu faklı göründü gözüme, neden bilmem ama bunu daha bi sevdim.


Bununsa şirinliği çaldı kalbimi. Petek petek desenleri, yakasındaki ve kollarındaki düğme detayları.. Altına kullanılmış olan çorabı da unutmamak lazım tabi.



Bu bluza bayılmayan yoktur eminimki. Beyaz rengi de var ama bu çok daha muhteşem bence. Sırtındaki kurdela ve karpuz kolları fethetti kalbimi:)


Bu narçiçeği elbise hakkında tek kelime etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. O kendini anlatıyor zaten yeterince. Eridim ekran başında tek diyeceğim budur.

Son olarak bu elbiselerin bluzların gözüme çok güzel gözükmesinin en büyük sebeplerinden biri güzeller güzeli modelimizdir:) Dilay Kemer kendisi, güzel mi güzel de bir blogu var. Fotoğrafları da Nil çekmiş. Ortaya kıyafetlerle süslenen değil, kıyafetleri süsleyen bu müthiş pozlar çıkmış:)

6 yorum:



ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Alttaki elbiseyi ve petek elbiseyi ben de çok beğeniyorum :) Ama alttaki elbisenin bedeni yok, petek elbise de çok kısa gibi göründü gözüme alamadım. Ama gözüm kaldı ikisinde de :)

tasarım mekani dedi ki...

en son model cok cekici.. el bise yakiyor ortaligi :))) medinem

yaprakela dedi ki...

ben bu nar cıcegı elbıseye resmen asık oldum cok tatlı bısı yha :))

Butikpartim dedi ki...

Harikaa.Çok beğendim.Özellikle ilk sıradaki beyaz elbiseyi ve son sıradaki narçiçeği elbiseyi.Hemen siteye bakıyorumm:)Siteniz çok hoş,tebrikler..

Jojee dedi ki...

nar çiçeği elbise çok güzel ama benim bedenim kalmamıştı onun yerine şimdi lee cooper pntln aldım:)

fındıkfaresi dedi ki...

Alışveriş cini, haklısın petek elbise çok kısa görünüyor ancak onun da zamanı oluyo ya, almak lazım bu kadar beğenmişken hazır:) Sen zaten outletimden baya bişeyler aldın, hepsi de çok güzeller, en çok en son aldığın elbiseni beğendim ama:) Güle güle kullan..

Tasarım mekanı, son elbise outletimin en beğenilen elbisesi anladığım kadarıyla, ve evet haklısın yakıyo ortalığı:)

Yaprakela, seninle aynı hisleri paylaşıyorum:)

Mosquito, sitemi beğendine çok sevindim, daha kırk fırın ekmek yemesi gerektiği halde:) Çok teşekkür ederim..

Jojee, o elbise zaten benim de platonik aşkım olarak kalıcak, iyi yapmışsın canım güle güle kullan:)

Ve herkese, yorumlarınız için çook teşekkürler, çok mutlu ediyosunuz beni:)

Yorum Gönder