shoetek ayakkabı dosyası

Bu seferde shoetekin modelleri arasından seçtiklerimi paylaşıyorum sizlerle:





Bu modeli ilk kez lacheen'de gördüm ve çok beğendim. Özellikle de en baştaki rengi favorim. Sanırım bu model ünlü bir markanın modelinin taklidiymiş. Ayakta çok çok güzel durduğu tartışılmaz bir gerçek:)


Bu babetlere bayıldım. Zaten böyle bir kaç renk deriden oluşan çanta, ayakkabı bulmayagöriyim hemen bayılırım:) En sondaki en güzeli bence..


Sezonun modası olan püskülleri ve de ufacık bir fiyonku bünyesinde barındıran ve de ayrıca süper renkleri olan babetler bunlar:) Hepsini alıp renkli renkli giymek lazım ama bütçe meselesi:(




Bu modelin her rengi birbirinden güzel:) Ve de benden size çook gizli bir haber, bu ayakkabı çook ünlü, çünkü GossipGirl'de görüldü:) Hatta tarafımdan ahanda böyle belgelendi:
Sahne 2. sezon 24. bölümden dakika 16.51:) Lily'nin gençlik hallerini izliyoruz, ve ayağında bizim shoetek ayakkabılar:P



Bu modelin de en çok pembe ve siyahını sevdim. Siyah rugan olduğu için çok şık duruyor bence. Pembeye zaten bir sebep bulmak gereksiz, pembe işte:)

Bu ayakkalarında en çok önündeki fırfırlı ayrıntıyı sevdim, iki rengi de çok güzel. Sanırım bir de mavisi vardı ancak onu çok sevmedim:)

Bunlar benim seçtiklerimdi, ama çok çok modeller var shoetekte. Sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Online satışta yapıyorlar:)

Bu arada en önemli bilgiyi paylaşmayı unuttum, bu ayakkabıların herbiri 44tl. Yani tek fiyat. E o zaman ne duruyoruz, siteye tıklıyoruz:

shoetekfiyat.com

9 yorum:



Jojee dedi ki...

givenchy modeli çok hoş ama benim en çok beğendiğim ilk resimdeki krem modeli benim sayfamda ayağımda denenmiş hali var online olrak almak isteyenler için bilgilendirici olabilir.
Shoe tek hastası olucaz galiba:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Süper analiz olmuş. ShoeTek'teki en güzel ayakkabılar bunlar zaten :) İlk modelin siyahı var bende de. Bir de internetten alışveriş yapmak isteyenler bence mutlaka burdan birinden yardım almalı. Çünkü bazı modeller çok rahatsız olabiliyor veya numarası küçük gelebiliyor.

fındıkfaresi dedi ki...

Jojee, aradım buldum: http://jojikmoda.blogspot.com/2009/05/shoe-tek44-ytllik-ayakkab-cenneti.html
çok güzel durmuş bence ayağında, aklımı çeliyor bu fotoğraflar. İstanbulda olup da deneyip karar vermek vardı..

Alışverişcini, geçen sana soran birisi için gidip denemiştin o postunu hatırlıyorum ve bence de çok haklısın zaten rahatlığı geçtim numara için mutlaka denenmeli:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hayatım sen ne yaptın sen bu ayakkabıları buraya koyarsan ben buradan çıkamamki!
Çok güzeller.
sevgiler

fındıkfaresi dedi ki...

Şanslı, zaten benim de gizli amacım buu:)
herkes gelsin, kimse çıkamasın:)
niyahahahaha:)

Merve dedi ki...

yaaa süpermiş bu ayakkabılarrr :D bende istıoooooom xD

Amethyst dedi ki...

İlk resimdekinden alsak mı naapsak:)

Serap dedi ki...

Krem rengi ilk ayakkabıyı satın aldım. Bugün kargo ile geldi. Fakat leke içinde idi. Şikayt hatlarını aradım cevap veren yok. Leke dışında ayakkabı harika...

fındıkfaresi dedi ki...

Merve, aslında ulaşması çok zor değil bu ayakkabılara ve fiyatları da piyasadan çok daha uygun ancak İstanbul'da olanların deneme şansı var biz ise bir türlü karar verememekteyiz:)

Amethyst, ama kuzucum sen böyle yaparsan ben nasıl hayır diyimmm:) Çelme kız aklımı, atlar gideriz bak İstanbula:)

Serap, çok üzüldüm yaa:( ama sitelerinde iade formu falan var onu doldurman gerekiyormuş, onlar inceliyorlarmış falan sonra geri yolluyormuşsun, mutlaka bul bir çaresini, en güzel haliyle giy ayakkabılarını:)

Yorum Gönder