e.l.f siparişi:)

[flaşsız]

[flaşlı]
Çooook uzun zamandır (yada belki de bize çok uzun geldi:)) bklediğimiz e.l.f siparişlerimiz bu gece saat 10 sularında elimize ulaşmış bulunmaktadır. Bu güzel haberi ben, sevgiliyle tunalı kahvehanede kahve içerkene beni arayan D.den aldım ve sevinçten havalara uçtum:) Hemmencecik yorumlara geçebiliriz sanırım, sakıncası yoksa tabii:)
Şimdii, candyshop cherry bomb-a tam anlamıyla bayıldım, fotosunu çeker çekmez sürüp ve o zamandan beri yalayıp yutmamak için kendimi zor tutuyorum. Tadına ve kokusuna dayanabilen beri gelsin..
All over cover stick light-ı da sevdim. Ama lighta göre biraz koyu geldi bana. Gerçi benim tenim kaldırır öyle süt gibi bembeyaz olmadığımdan:) Göz altlarıma uygulamak için aldım kendisini, zaten anca o kadarlıkmış. Kutusunun öyle büyük göründüğüne bakmayın serçe parmağınızın bir boğumu kadar yoktur, ama bana yeter mi yeter, sevdim mi hemde çook:)
Brightening eye colour in blue moon: Farlar hakkında diğerleri kadar sevimli yorumlar yapamayağım ne yazıkki çünkü çok ama çok uçucular. Zaten cildime yapışmıyorlar, toz toz fırça nereye onlar oraya dolanıp duruyorlar. Bu sebeple fazla sevmedim kendilerini ama renkleri muhteşem herşeye rağmen:)
Natural radience blusher in shy: Rengine bayıldım allığımın ama boyutuna değil. O kadar küçük ki all over face brush la karşılaştığında şaşkınlıklar geçirdi sevgili allığım. Ama ben onu yine de çook sevdim:)
Eye shadow brush ise sevilmeyecek gibi değil, yumuşacık çünkü. Far mı sürüyor okşuyor mu belli değil:)
Brightening eye liner in coffee: Kalem ne çok yumuşak ne de çok sert, tam kıvamında. Yanındaki kalem tıraş ise beni çok sevindiren başka bir yönü oldu kalemciğimin. Çok güzel bir kahvesi var, ve benim de kahve kaleme ihtiyacım vardı. Kendisiyle çok iyi anlaşacağımıza eminim:)

Benden bu kadar, D.ciğime doğumgünü hediyesi olarak aldıklarıma ise onun blogundan bakabilirsiniz. Bakmak isteyenler burdan buyursun.
Ayrıca son bir not e.l.f yetkililerine dargınım çünkü bize hediye yollamadılar, halbuki ilk siparişimizdi:( Neyse siparişimin gelişinin sevincini bozamaz hiçbirşey.

Ben de sipariş vericem diyenler ise buradan e.l.f in sitesine:) Mayıs ayı içerisinde GİMMAY5 koduyla £20 üzeri alışverişlerinizde £5 indirim kazanıyorsunuz. Tabi £20 luk tutar shipping hariç olmalı.

3 yorum:



Laçin Tenel dedi ki...

hepsi çok güzel iyi günlerde kullan. Benimki de gelir gelmez yayınlayacağım.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Güle güle kullan canım.
Hayırlı cumalar

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Güle güle kullan canım.

Yorum Gönder